duminică, 18 octombrie 2009

Oameni pe care as dori foarte mult sa ii trimit la dracu... pe gratis -Partea3: Soferii-

Esti calm cand mergi pe trotuar, nu-i asa? Totul e frumos asta pana cand decizi sa traversezi strada. Semaforul arata verde deci in mod normal este sigur sa calci in picioare zebra. Asta nu se respecta cand un bou cocalar cu multe fite si putin creier apasa pedala de acceleratie. Omule trebuie sa intelegi ca aici nu sunt curse Formula 1! Ce se gandeste el... "Ah...dau peste unu-doi, dar nu-i nici o problema ca are tata pile si se rezolva repede daca mai dau si cativa euroi.". Accelereaza caruta de miliarde de euro si vede ca trece cineva pe la trecerea de pietoni (ca doar n-o trece prin lanul de porumb) asa ca pune frana brusca si incepe sa injure: "Du-te-n mata! Nu vezi pe unde mergi?!" la care tu raspunzi: "Da-te dreacu nu vezi ca e rosu pentru tine?!". Dupa ce ca mai aveai putin si primeai un bilet spre al noualea cer pe gratis mai are si tupeu animalu. Si cand il auzi cu freaza gen "Era sa zgarii masina" te iau toti nervii. Prietene te-ai scrantit la cap?! Eu era sa iti zgarii masina?! Eu era sa fac cunostiinta cu asfaltu'! Dar nu are rost sa te obosesti cu astfel monumente alte prostimii. Face rau la tensiune.

Mai sunt acele soferite sau acei soferi (ca nu numai unele fete conduc mizerabil) care se tin de roata aia mare, numita volan, ca pe cea mai de pret comoara. Stau incordati, atenti in toate partile si au niste ochi mari ca o nevastuica. Omule cand mergi cu 20 la ora, pui frana inainte sa se faca rosu si iei toate gropile din plin atunci sunt semne clare ca esti antitalent

Urasc fraza "Conduce mizerabil, trebuie sa fie o proasta la volan.". Cine a zis ca barbatii conduc perfect? Cine a scos-o pe asta ca noi fetele conducem mizerabil? Zi de zi vad exemple in care barbatii conduc mai rau ca un bou beat. De pe prima banda trece pe a 3a fara sa semnalizeze, aproape ca il ciocnesc doi si mai are putin si zboara portiera unei masini parcate pe a4a banda(care s-a transformat in parcare la strada de-a lungul timpului). S-a blocat intersectia din cauza unui prost si iti spui 'Ah...sigur e o vaca.",dar...TEAPA!... e unul la volan. Asa ca gura mica. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu